International Regatta Croatia powered by Heineken

ŠTIRIDNEVNA REGATA SPLIT - HVAR - BRAČ

Od 27. do 31. julija 2019 čaka vse ljubitelje jadranja in adrenalina posebno doživetje, saj se bodo tako profesionalni jadralci kot »turistični« jadralski navdušenci lahko udeležili regate »International Regatta Croatia powered by Heineken«, vsem poznavalcem znane kot uradne sestrske »St. Maarten Heineken« regate, ki poteka na karibskem otoku že 39 let.

Lani je bilo na Hrvaškem udeleženih 19 posadk, letos organizatorji pričakujejo še višjo mednarodno udeležbo in tekmovalce iz kar osmih držav. Med barkami bosta tudi dve iz razreda TP 52. Med njima se je že lani odvijal zanimiv dvoboj, dobil ga je slovenski krmar Samo Žvan, ki je s posadko ekipe GENERALI osvojil tudi skupno zmago pred posadko POLET FURIOSO in krmarjem Nikolo Deškovićem iz Hrvaške.

Letošnji zmagovalec regate “Cinquecento per due Open class 40”, krmar Fabian Roić bo na julijski »IRC 2019 powered by HEINEKEN« regati eden izmed najbolj izkušenih krmarjev in resen tekmec za skupno zmago.

Predlanski zmagovalec Mario Hrvoj (Hrvaška) s posadko Toto (Farr 40) in Victor Fetissov (Rusija) s posadko na Molo Longo Tutta Trieste sta prav tako pripravljena pokazati vso svoje znanje.

DALJŠA RUTA, DODATEN TEKMOVALNI DAN:

Regatno polje bo letos nekoliko spremenjeno in glede na izkušnje iz prejšnjih regat, se je organizator letos odločil regato podaljšati za en dan.

Potek rute: SPLIT - PALMIŽANA (Pakleni otoki) - JELSA (Hvar) - MILNA (Brač)

Ob zaključku vsakega dne, vse jadralke in jadralce čaka dobra družba in odlična zabava na »HEINEKEN AFTER SAIL PARTY«.

Pridružite se ljubiteljem morja in vetra na nepozabni štiridnevni julijski regati od Splita, Hvara do Brača.

RACE. WIN. DANCE.

International Regatta Croatia powered by Heineken

2 všečka